Het ontstaan

In mei 2013 is De Bonth Licht & Advies door Antoine de Bonth opgericht.

Met ruim 12 jaar ervaring in de professionele verlichtingsmarkt is hij door de wol geverfd. Zijn fascinatie voor licht in combinatie met zijn technische achtergrond stellen hem in staat om elk lichttechnisch project in zowel creatief, functioneel als technisch aspect vorm te geven. Dit zorgt voor een goede gesprekspartner bij verschillende disciplines en met verschillende partijen.

Ontwerp

Bij ieder lichtontwerp is het van essentieel belang dat een balans ontstaat tussen de architectuur, beleving en functionaliteit van een ruimte. Bij onze lichtontwerpen is dit het uitgangspunt waarbij wij ervoor zorgen dat het ontwerp altijd aansluit bij Uw wensen en Uw doelgroep.

Wij werken lichtontwerpen uit in AutoCAD, compleet met DIALux-berekeningen en een overzicht van toegepaste armaturen. Door middel van 3D-visualisaties kan de toekomstige situatie in beeld worden gebracht. Als sluitstuk beschikken wij over een eigen innovatief berekeningsprogramma dat de jaarlijkse energie- en exploitatiekosten in kaart brengt zodat duidelijk wordt welk verlichtingssysteem op lange termijn de beste optie voor U zal zijn.

Realisatie en verder...

Realisatie van het lichtontwerp bestaat uit het leveren van de verlichtingsarmaturen. 

Door een nauwe samenwerking met alle betrokken partijen worden al uw projecten op een effectieve wijze uitgevoerd. Het ‘Just-in-Time’ aanleveren van de verlichting staat hierbij centraal.Nadat het project is uitgeleverd houdt het niet op voor De Bonth Licht & Advies. 

Wij denken graag mee hoe Uw lichtinstallatie gedurende de tijd optimaal kan blijven presteren.

Groothandel

Naast projectverlichting zijn onze groothandelsactiviteiten een belangrijk deel van de bedrijfsvoering. 

Ons ruime assortiment aan merken stelt ons in staat om met korte levertijden en aantrekkelijke prijzen te leveren.